ESPAÑOL   CATALÀ   Contacte   Mapa web    
 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI L'EMPRESA SERVEIS ÀREA CLIENTS PROJECTES REALITZATS CLIENTS UBICACIÓ CONTACTE
 

NOTÍCIES

Inici > Notícies > Detall de la notícia
 

Generador de Boira Protect

La protecció mitjançant Boira de Seguretat és adequada per a qualsevol tipus i dimensions de l'establiment. Amb un Generador de Boira vostè pot protegir des d'un local petit, una petita habitació o una oficina, fins a un gran magatzem o un supermercat íntegrament. Per escollir el Generador de Boira apropiat per al seu local, és important conèixer el nombre d'estades, els objectes de valor a protegir i la velocitat a la qual la Boira es propagarà pel seu local.

PROTECT 600™ EL NÚMERO U EN VENDES. IDONI PER A TOTS ELS ESPAIS

El Generador de Boira 600 és el clàssic en protecció mitjançant Boira de Seguretat. La capacitat del PROTECT 600, la fa perfecta per a la majoria de les oficines i dels més petits comerços.

De la mateixa manera que el seu germà petit el Generador FOQUS, el model 600 s'utilitza per protegir espais específics de grans establiments. Ideal per a la protecció d'oficines, tendes, comerços, residències particulars amb àmplies estades, etc. Sovint s'utilitza per a la protecció d'equipament informàtic, equips audiovisuals, joies, rellotges, roba de disseny, ulleres de sol de marca i perfums.

Especificacions del Generador PROTECT 600:

  • Genera 600 m³ de Boira de Seguretat en 60 segons.
  • Funció de polsos configurable per un període de fins a 7 minuts, mantenint la Boira amb una densitat òptima durant més temps.
  • Tres diferents ajustos (de 200 a 600 m³), que dota al Generador de gran flexibilitat per a la seva configuració en relació a l'espai de l'estada.
  • Eficiència energètica: Consumeix entre 5 i 10 W (Desprès de l'escalfament consumeix 60 W.)
  • Dimensions: L: 475 x A: 332 x H: 154 mm.
  • Contenidor de Fluid: Utilitza el Fluid de Boira XTRA+ que produeix una seca i densa Boira blanca. El contenidor de Fluid és el mateix que el dels Generadors FOQUS i PROTECT 1100.
  • Carcassa d'acer antisabotatge, resistent a alts impactes.
  • Acabat en color Blanco i Negre.
  • El Generador de Boira PROTECT 600, igual que la resta de la gamma de Generadors de Boira PROTECT, s'han desenvolupat i fabricat íntegrament a Dinamarca.

 

 

 

 

 
 
Segueix-nos a Facebook Youtube

C. Enginyer Mies, P. 706-3
Pol. Ind. El Segre / 25191 Lleida Ubicació plànol

Tel. 902 666 024
Email: info@sic24.com

Àrea clients

Contacte

Ubicació

Avís legal
Política de cookies
Pixia - Diseño páginas web empresas Lleida, comercio electrónico, imagen corporativa, posicionamiento y marketing redes sociales